logo vek-wik gymnastiekvereniging

Nieuw: Special-gym

g gym

Vanaf maandag 7 september hebben we iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur een nieuw gymuur erbij!

Special-gym, een speciaal lesuur voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De les is in de opstart in principe voor alle leeftijden en wordt gegeven in gymzaal de Bonte Veer aan de Wielewaal.

Ken je iemand met een verstandelijke beperking die graag (meer) wil sporten? Lees dan nog even verder en vertel dit nieuws. We geven altijd twee gratis proeflessen! Stuur ook gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je aangeeft dat je voor iemand interesse hebt en wat de leeftijd is van deze persoon. Heb je vragen? Bel dan naar Hans de Vries op 06-83205270.

Vrijwilliger gezocht!

Ben je op zoek naar nuttig, sportief en leuk vrijwilligerswerk? We hebben nog een of twee vrijwillige assistenten nodig voor deze Special-gym les. Bel even met Hans op het telefoonnummer hierboven.

Lees meer over Special-gym.

Lees meer

Sponsor Time4You

Time4You aan de Westerstraat 128b in Enkhuizen sponsort 12 ballen voor het buiten time4usporten/gymmen!

En in het vervolg krijgen leden van Vek-Wik 10% korting op de aanschaf van nieuwe gym- en sportschoenen.

Hartelijk dank Time4You!!

 

Nieuwe sponsor voor Vek-Wik

Oog voor Optiek aan de Westerstraat 102 in Enkhuizen sponsort gymvereniging Vek-Wik.

Oog voor Optiek het beste voor uw ogen.
 
Voor leden van Vek-Wik 10% korting bij aanschaf van een complete nieuwe bril.

oog voor optiek

Schitterende kleurplaten

En de winnaars zijn bekend!!!!

Wat een schitterende kleurplaten en wat zijn jullie creatief.
En dan ook nog van die leuke wensen.
Jullie hebben ons echt helemaal blij gemaakt.
 
De tekeningen en kunstwerkjes waren zo mooi dat we maar liefst 5 winnaars hebben!!!

Lees meer

Voorzitter gezocht

Vek-Wik zoekt een voorzitter die enthousiast is en zich betrokken voelt bij de gymvereniging. Iemand die onze vereniging op koers houdt samen met vier andere bestuursleden en een flinke groep vrijwilligers, maar ook iemand die de ambities van Vek-Wik nastreeft en knopen doorhakt als dat nodig is.  

Vek-Wik bestaat al vanaf 1885 en heeft een stabiel aantal leden rond de 270. We verzorgen gym- en beweeglessen voor alle leeftijden tussen 2 en 80-plus. Een paar bijzondere en geliefde lesuren zijn de ouder- en kindgym, de jeugd springlessen en het freerunnen. In de opstartfase bevindt zich momenteel de 'specialgym', een lesuur speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking.
 
Zoek jij een nieuwe uitdaging in een vrijwillige bestuursfunctie? Gaat je interesse uit naar een voorzittersfunctie en heeft een sportvereniging jouw voorkeur? Zo ja, dan komen we graag met jou in contact! 
 
De voorzittersfunctie is op basis van vrijwilligerswerk. Spreekt de functie je aan of wil je er meer over weten? Mail dan met Hans de Vries, bestuurslid en waarnemend voorzitter. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

logo leergeld1

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo