logo2024

Jubilarissen en ereleden

De ledenadministratie houdt bij wie een jubileum te vieren heeft. Op de jaarlijkse algemene ledenvergadering worden de jubilarissen met een lidmaatschap van 25 jaar, 40 of langer in het zonnetje gezet. Zij krijgen een KNGU bondsspeld en een bloemetje.

Vek-Wik heeft vijf ereleden: Jolande Knip, Franske van Reeuwijk, Jannet Edel, Karin Bos en Gré Hoogland. Zij hebben veel voor de vereniging gedaan en sommige doen dat nog. Het bestuur heeft ze voorgedragen als erelid. De algemene ledenvergadering heeft hiermee ingestemd.

Jolande Knip heeft vroeger zelf geturnd, was enkele jaren trainster en is lange tijd secretaris geweest. Franske van Reeuwijk heeft veel gejureerd en is 17 jaar penningmeester geweest. Jannet Edel was 25 jaar algemeen bestuurslid en regelt nog altijd de jaarlijkse strandwandeling. Gré Hoogland heeft jaren lang geld opgehaald bij onze donateurs en verzorgde vroeger altijd de prijzen voor de kienwedstrijden. Karin Bos verzorgt nog altijd de catering bij evenementen of als er iets te vieren valt. Ze verkoopt GCA-loten, helpt altijd met het Sinterklaasfeest en helpt Lenie in de les met klaarzetten van materiaal.

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo