logo vek-wik gymnastiekvereniging

Jubilarissen en ereleden

De ledenadministratie houdt bij wie een jubileum te vieren heeft. Op de jaarlijkse algemene ledenvergadering worden de jubilarissen met een lidmaatschap van 25 jaar, 40 of langer in het zonnetje gezet. Zij krijgen een KNGU bondsspeld en een bloemetje.

Vek-Wik heeft vijf ereleden: Jolande Knip, Franske van Reeuwijk, Jannet Edel, Karin Bos en Gré Hoogland. Zij beteken veel voor de vereniging. Daarom heeft het bestuur ze voorgedragen als erelid. De algemene ledenvergadering heeft hiermee ingestemd.

Jolande Knip (al meer dan 60 jaar lid) heeft vroeger zelf geturnd, was enkele jaren trainster en is later nog lange tijd secretaris geweest.

Franske van Reeuwijk (al meer dan 25 jaar lid) heeft veel gejureerd en is 17 jaar penningmeester geweest.

Jannet Edel (al meer dan 40 jaar lid) was 25 jaar algemeen bestuurslid.

Gré Hoogland (al meer dan 40 jaar lid) heeft jaren lang geld opgehaald bij onze donateurs en verzorgde vroeger altijd de prijzen voor de kienwedstrijden. Al meer dan 40 jaar kon Vek-Wik rekenen we op haar vrijwilligerswerk.

Karin Bos verzorgt altijd de koffie, thee en limonade bij evenementen of als er iets te vieren valt. Ze verkoopt GCA-loten en ze helpt Lenie in de les met klaarzetten van materiaal. Al ruim 35 jaar staat Karin klaar voor Vek-Wik.

logo leergeld1

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo