logo2024

Peutergym 2-4 jaar

Naast dat peuters enorm veel plezier beleven aan bewegen, is het ook enorm belangrijk voor hun motorische en sociale ontwikkeling. In de eerste vier jaar van het leven van een kind gaat de motorische ontwikkeling met grote sprongen vooruit. Lopen, rennen, springen en klimmen: spelenderwijs bewegen is belangrijk voor het uitvoeren van dagelijkse dingen en het bewust worden van je lijf. Daarnaast leert het kind contact leggen met leeftijdsgenootjes door mee te doen aan bewegingsspelletjes. Ze leren samenspelen, wachten op elkaar en rekening houden met elkaar.
We bieden in samenwerking met Dindua Gym  peutergym aan voor kinderen vanaf 2 jaar. We springen op de grote trampoline, rennen op de tumblingbaan, klimmen op de bobbelbaan, gooien met de grote ballen en ballonnen en balanceren op een echte turnbalk.

Sommige ouders vinden het heerlijk om van achter het glas naar hun kinderen te kijken of even een boodschap te doen. Dit is natuurlijk mogelijk. Het is ook mogelijk als ouder mee te doen tijdens de lessen van de allerkleinsten. Samen bewegen zal het contact tussen ouder en kind verstevigen en het kind meer zelfvertrouwen geven (maximaal één ouder per kind). Van de aanwezige ouders vragen we een actieve en ondersteunende houding als je in de zaal bent. Toeschouwers zijn van harte welkom om op de hogere verdieping door het raam mee te kijken.

Als de kinderen ouder zijn, bijvoorbeeld rond vierjarige leeftijd, kunnen ze indien gewenst verder met Kleutergym 4-6 jaar.

Meer informatie vindt u op het lesrooster en het contributie overzicht.logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo