logo2024

Gedragsregels

Huisregels trainingslessen

Onderstaande huisregels hebben betrekking op de trainingslessen van de vereniging. De leiding kan aanvullende regels hanteren in de lessen.
 
1 : We verzoek u 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn, zodat de training op tijd kan beginnen

2 : Een vriendelijk verzoek aan de ouders (als leiding erom vraagt) mee te helpen met het opzetten van de toestellen indien mogelijk.Het komt ten goede aan uw kind.Dit is bovendien om veiligheidsredenen. Wanneer de kinderen zware materialen moeten sjouwen zou het jammer zijn als zij hierbij geblesseerd raken.

3 : Zowel de gymzaal als de daarbij behorende kleedruimten en douches dienen in nette staat te worden achter gelaten.

4 : Tijdens de trainingen wordt de zaal niet zonder toestemming verlaten.

5 : Turnkleding en haren dienen tijdens de trainingen goed verzorgd te zijn. Lange haren en halflang haar in een staart of staartjes.Dit is voor het kind en trainers veiliger.

6 : Tijdens de trainingen mag men geen sieraden dragen. Voor het kind en de trainers kan het gevaarlijk zijn. Mochten de sierraden niet afkunnen, dan graag zorgvuldig afdekken.

7 : In de zaal en kleedkamer mag geen snoep genuttigd worden, evenals priklimonade, blikjes en pakjes. Ook fruit e.d. mag niet in de zaal of kleedkamer worden genuttigd. Dit is verboden i.v.m. het knoeien / morsen.

8 : Tijdens de training dient men (gymnastiek)sportkleding te dragen.

9 :Indien er klachten of problemen zijn met de leiding verzoeken wij u contact op te nemen met het bestuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact op te nemen met de vertrouwenspersoon indien er sprake is van grensoverschrijdend gedrag.

10 : Vek-Wik neemt en kan geen verantwoordelijkheid nemen voor waardevolle spullen van de kinderen. U wordt aangeraden om waardevol spullen thuis te laten.

11 :Het bestuur alsmede de leiding van Vek-Wik behouden zich het recht voor om eenzijdig en zonder voorafgaande waarschuwing, de huisregels te mogen wijzigen en/of aan te vullen. De meest recente versie staat altijd op de website van Vek-Wik.

Gedragsregels:

Bestuur, leiding en vrijwilligers zijn gebonden aan door de vereniging opgestelde interne regels, alsmede de gedragsregels van de KNGU en het door de NOC*NSF opgestelde Gedragscode sport

NOC*NSF gedragsregels leiding

NOC*NSF gedragsregels bestuurders

Dutch Gymnastics gedragsregels
 

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo