logo2024

Contributie

Contributie per 1 januari 2022

De tarieven per halfjaar zijn (exclusief de bondscontributie):
Aantal uur les in de week Leden tot 16 jaar Leden vanaf 16 jaar
1 uur €  65,00 €  80,50
2 uur €  92,00 €129,00
3 uur €129,50 €179,00

De halfjaarlijkse perioden zijn van januari t/m juni en juli t/m december.

Inschrijfgeld

Voor nieuwe leden is het inschrijfgeld € 7,50.

Automatische incasso
De contributie innen wij twee keer per jaar via een automatische incasso. In februari voor de maanden januari t/m juni en in augustus voor de maanden juli t/m december.
Wanneer u geen automatische incasso verleent sturen wij u een factuur. Hiervoor berekenen wij € 2,50 administratiekosten per factuur.

Bondscontributie
Naast de contributie innen wij bij u ook de verplichte bondscontributie van de KNGU. Deze contributie dragen wij af aan de KNGU en geldt voor alle leden van onze vereniging. Vanaf 2023 gelden de volgende tarieven:
• voor leden tot 16 jaar: € 6,45 per kwartaal.
• voor leden vanaf 16 jaar: € 7,95 per kwartaal.
Wordt u lid in het tweede of vierde kwartaal van een kalenderjaar dan wordt alleen dat kwartaal geïncasseerd.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk per 1 januari of per 1 juli van een kalenderjaar. U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij stellen het op prijs als u de reden van opzegging hierbij vermeld.

Stilzwijgende verlenging lidmaatschap sportclubs blijft mogelijk!

Met ingang van 1 december 2011 is stilzwijgende verlenging van lidmaatschappen verboden bij wet en is de opzegtermijn van abonnementen en lidmaatschappen teruggebracht tot één maand. Voor individuele lidmaatschappen van sportverenigingen is echter een uitzondering gemaakt. Voor sportverenigingen wordt een verbod op automatische verlenging van het lidmaatschap niet wenselijk geacht, aangezien sportverenigingen veelal een jaar vooruit moeten plannen, denk daarbij aan de huur van sportaccommodaties. Voor sportverenigingen is daarom een lichter regime van toepassing. Stilzwijgende verlenging van het lidmaatschap voor een jaar blijft mogelijk voor sportverenigingen indien het lid niet opzegt.

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo