logo vek-wik gymnastiekvereniging

Vacatures

vacature voorzitter

Vek-Wik zoekt een voorzitter die enthousiast is en zich betrokken voelt bij de gymvereniging. Iemand die onze vereniging op koers houdt samen met vier andere bestuursleden en een flinke groep vrijwilligers, maar ook iemand die de ambities van Vek-Wik nastreeft en knopen doorhakt als dat nodig is. 

Vek-Wik bestaat al vanaf 1885 en heeft een stabiel aantal leden rond de 270. We verzorgen gym- en beweeglessen voor alle leeftijden tussen 2 en 80-plus. Een paar bijzondere en geliefde lesuren zijn de ouder- en kindgym, de jeugd springlessen en het freerunnen. In de opstartfase bevindt zich momenteel de 'specialgym', een lesuur speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een vrijwillige bestuursfunctie? Gaat je interesse uit naar een voorzittersfunctie en heeft een sportvereniging jouw voorkeur? Zo ja, dan komen we graag met jou in contact! 

De voorzittersfunctie is op basis van vrijwilligerswerk. Spreekt de functie je aan of wil je er meer over weten? Mail dan met Hans de Vries, bestuurslid en waarnemend voorzitter. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacature penningmeester

We zijn op zoek naar een penningmeester. Heb jij ervaring met of kennis van het bijhouden van een financiële administratie en het maken van een jaarrekening? Wil je ons als penningmeester 2 tot 3 uur per week helpen?

De taken zijn:

  • dagelijkse boekhouding
  • jaarrekening maken
  • verzekeringen bijhouden
  • aanspreekpunt voor de extern gevoerde loonadministratie
  • aanspreekpunt voor financiële vragen van leden, bestuur en leiding

Ken je iemand die penningmeester zou willen zijn in een vrijwilligersfunctie? Vertel het alsjeblieft door of laat het ons weten.

Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie van penningmeester? Bel met Hans de Vries op 06-83205270. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  


20200913 Vacature VekWik Penningmeester

Assisteren bij de gymlessen, iets voor jou?

assistentenVind je het leuk om de juf of train(st)er te assisteren ? We kunnen je goed gebruiken.

Opleiding mogelijk vanaf 12 jaar
Al vanaf 12 jaar kun je een opleiding volgen. Gewoon bij Vek-Wik, onder begeleiding van de leiding. Als je klaar bent met de cursus ontvang je een officieel erkend diploma:
Gymnastiek assistent leiding niveau 1! 

Vek-Wik betaalt de cursus. Na het behalen van je diploma kun je als vrijwilliger bij ons blijven. Wie weet wil je nog meer opleidingen volgen in de turnsport.

In de cursus leer je:

  • hoe je kinderen kunt laten klimmen, klauteren, rollen, duikelen, springen
  • hoe je moet helpen bij de handstand, radslag en andere turnelementen
  • hoe toestellen werken en hoe je ze veilig neer kunt zetten.

Vanaf 14 jaar kun je de cursus Gymnastiek assistent leiding niveau 2 doen.
Interesse om ons te helpen? Neem eens contact op met onze secretaris Hannie Bankert, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op https://www.kngucampus.nl

 

logo leergeld1

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo