logo2024

Lief en leed

Wat is het leuk als je bij bijzondere gebeurtenissen een kaartje van Vek-Wik en/of je teamgenoten krijgt. Niet alleen bij leuke gebeurtenissen zoals een huwelijk, geboorte, jubileum bij Vek-Wik of andere mijlpaal. Maar ook in mindere tijden is het fijn als andere leden van onze vereniging hierbij stil staan. Bijvoorbeeld bij een langdurig ziek zijn, een operatie, overlijden, of andere gebeurtenis die impact hebben in je leven.

Janna de Vries gaat zich vanaf 1 augustus 2020 inzetten voor het lief en leed binnen Vek-Wik. We hopen natuurlijk meer lief dan leed. Hoewel Janna al heel lang lid is en veel mensen kent, weet zij niet precies wat er allemaal speelt. Dus daarom doen wij een beroep op al onze leden. Is er sprake van een bijzondere gebeurtenis bij een van onze Vek-Wik leden of bij jezelf? Laat dit dan even aan Janna weten met vermelding wie en wat het betreft, eventueel een datum en natuurlijk een adres. Het e-mailadres van Janna de Vries is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hieronder vermelden we met goedkeuring van de betreffende personen de bijzondere gebeurtenissen, eventueel met een foto.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo