logo vek-wik gymnastiekvereniging

Sporter van de maand maart : Naomi

Naomi Roosendaal (16) is vanaf dag één lid van Special Sporten (sporten met een verstandelijke beperking) bij Vek-Wik. Zij is de terechte winnares geworden van sporter van maart geworden. Zij mag een maand lang de Vek-Wik vlag bij haar thuis laten wapperen.
1. Sporter van de maand maart 2023 Naomi


Wie kent Naomi niet. Altijd vrolijk! De hele week wordt uit gekeken naar het uurtje sporten op de maandagavond. En sporten kan ze, want naast het beoefenen van allerlei sporten en spellen bij Special Sporten, zit deze jongedame ook nog op zwemmen en heeft ze het A, B en C diploma.

Naomi woont thuis met vader, moeder en grote broer Mike. Ze is gek op haar grote zus Simonida, die les geeft bij Special Sporten.

Net als Maddy, haar beste vriendin, zit Naomi nog op school. De Stormvogel in Hoorn. Daarnaast loopt ze ook nog 1 dag per week stage op dagbesteding De Kolk in Hoogkarspel. Daar is ze creatief bezig met diverse materialen. Zoals tekenen, schilderen, keramiek, kaarsen en textiel.

Mocht u Naomi tegenkomen dan zal ook Koko de aap bij haar zijn. Dat is haar  favoriete knuffel die altijd bij haar is. Naast het sporten en werken heeft Naomi ook hobbies. Diamont painten, kleuren en filmpjes kijken op haar tablet.

Elke maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur wordt er gesport in de gymzaal van wijkcentrum De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen.

Sinds kort is er een extra uur Special Sporten op de woensdagmiddag van16.45 tot 17.45 uur.    

Kom ook eens kijken! Als je wilt, mag je ook direct meedoen. Sporten en plezier maken. Wat wil je nog meer. Ouders mogen desgewenst altijd de gehele les bijwonen.

De eerste twee proeflessen zijn gratis. Iedereen (alle leeftijden) is van harte welkom!

Bij Special Sporten worden diverse sporten en spellen vol enthousiasme en plezier gedaan. Basketbal, bal gooien, dansen, hockey, apenkooien, boksen, fitness oefeningen, hardlopen, oefeningen met de gymringen, etc. Niets moet, (bijna) alles mag. Iedereen sport op zijn/haar eigen niveau. Tijdens elke les worden er als het even kan nieuwe uitdagingen aangegaan.

Vek-Wik geeft ook nog op de woensdagmiddag sporten/bewegen voor mensen met een lichamelijke en/of visuele beperking. Ook hier staan naast het sportieve gebeuren de sociale contacten en het maken van plezier centraal.

Steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel, Venhuizen, Medemblik en Hoorn sluiten zich aan bij het sporten met een beperking bij Vek-Wik.

Iedereen uit West-Friesland kan zich hiervoor aanmelden.

Voor meer informatie:  Hans de Vries,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 – 83 20 52 70

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo