logo vek-wik gymnastiekvereniging

Sporter van de maand juni Baran Taskesen

Sporter van de maand: Baran Taskesen uit Grootebroek
 
Baran Taskesen (15) is bij Special Gym sporter van de maand juni 2022 geworden. 
Baran Taskesen 
Baran is een vrolijke jongen die twee dagen op de dagbesteding Leekerweide zit. Dat zijn zijn “werkdagen” dan voelt hij zich heel stoer. De ander dagen zit hij op vso De Stormvogel in Hoorn. 
Baran vind het Samcity springpark in Hoorn helemaal geweldig om vervolgens naar de Mac Donald  te gaan. Ook houdt hij erg van muziek.
 
Het is een sportieve gozer. Eerder heeft hij op voetbal gezeten maar dat was niet zo’n succes. Hij vond het leuker om in de doelpalen te klimmen.  Fietsen vindt hij ook fijn. Het gymmen/sporten op de maandagavond vindt hij helemaal geweldig, hij kijkt daar ook echt naar uit. Binnen Special Gym is hij bekend en berucht door zijn harde balgooien en precisie basketballen.  
Ook heeft Baran nog op zwemmen gezeten en heeft daar zijn A en B certificaat gehaald.
 
Opvallend is dat steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik zich aansluiten bij Special Gym. De groep bestaat nu uit 15 leden. Een mooi resultaat, dit unieke sportgebeuren in West-Friesland.
 
Er wordt elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur gesport in de gymzaal van De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. Kom ook eens kijken! Sporten en plezier maken. Allerlei takken van sport en spelvormen worden met op de achtergrond leuke muziek beoefend. Niet op wedstrijdniveau, het plezier staat voorop.
De eerste twee proeflessen zijn gratis. Een ieder is van harte welkom!
 
Voor meer informatie: 

Hans de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 – 83 20 52 70

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo