logo vek-wik gymnastiekvereniging

Dirk Kuyt Foundation steunt Vek-Wik

De Dirk Kuyt Foundation heeft het initiatief van gymvereniging Vek-Wik om mensen met een beperking ook te kunnen laten sporten/bewegen financieel ondersteund met een bedrag van € 1.000,—!
dirk kuyt foundation
Momenteel geeft Vek-Wik al lessen aan mensen met een verstandelijke beperking (maandagavond) en fysieke beperking (woensdagmiddag).
Vanaf januari of zo mogelijk nog eerder zal ook worden gestart met het sporten/bewegen voor mensen met een visuele beperking
 
De bijdrage zal met name gebruikt worden voor adverteren en het maken van posters/flyers met het doel nog meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen.
Alles op eigen niveau en tempo. Bewegen en plezier staan voorop!
 
 De lessen voor mensen met een verstandelijke en fysieke beperking zijn bedoeld voor inwoners uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik.
Inwoners van West-Friesland, Zaanstreek-Waterland, Kennemerland en Kop Noord-Holland kunnen zich aanmelden voor het sporten/bewegen met een visuele beperking.
 
 
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-83205270.

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo