logo vek-wik gymnastiekvereniging

Nieuw: Special-gym

g gym

Vanaf maandag 7 september 2020 hebben we iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur een nieuw gymuur erbij!

Special-gym, een speciaal lesuur voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De les is in de opstart in principe voor alle leeftijden en wordt gegeven in gymzaal de Bonte Veer aan de Wielewaal.

Ken je iemand met een verstandelijke beperking die graag (meer) wil sporten? Lees dan nog even verder en vertel dit nieuws. We geven altijd twee gratis proeflessen!
Stuur ook gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  waarin je aangeeft dat je voor iemand interesse hebt en wat de leeftijd is van deze persoon. Heb je vragen? Bel dan naar Hans de Vries op 06-83205270.

Vrijwilliger gezocht!

Ben je op zoek naar nuttig, sportief en leuk vrijwilligerswerk? We hebben nog een of twee vrijwillige assistenten nodig voor deze Special-gym les. Bel even met Hans op het telefoonnummer hierboven.

Lees meer over Special-gym.

Bij Special-gym sport iedereen op eigen tempo en niveau. Vanuit een basis van plezier en zelfvertrouwen wordt gewerkt aan het verbeteren van de motoriek en het uitbreiden van bewegingspatronen. Iedere deelnemer is uniek en krijgt de aandacht en tijd die nodig zijn om binnen de groep te aarden.

  • De les bestaat uit bewegen, fitness en spelvormen. Naast het belang van bewegen staat vooral plezier centraal. Daarom bewegen we zoveel mogelijk op en met muziek.
  • Special-Gym wordt gegeven door professional Nick Hofman, hij is buiten onze vereniging ook werkzaam als begeleider in de gehandicaptenzorg.
  • Iedereen is welkom bij Special-gym. We richten ons in de publiciteit daarom ook op inwoners van Stede Broec, Drechterland en Andijk.
  • Uniek bij dit Special-gym concept is de samenwerking met wijkcentrum de Bonte Veer dat in hetzelfde gebouw op de begane grond is gehuisvest. Als de deelnemers op de tweede verdieping aan het sporten zijn, kunnen hun begeleiders beneden in de Bonte Veer een kopje koffie of thee drinken.

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo