logo vek-wik gymnastiekvereniging

Grote Clubactie, help je mee?

grote clubactie prijzen

De Grote Clubactie is gestart en loopt tot en met 12 november 2019. Alle jeugdleden hebben in de les een brief met een lotenboekje ontvangen om te verkopen. Karin Bos verkoopt loten aan volwassen leden. We hopen op een mooie opbrengst, want hiermee kopen we nieuwe veilige gymmaterialen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas!

Met de verkoop kunnen de jeugdleden fantastische prijzen winnen. We hebben gratis kaartjes voor de ijsbaan en Sam City in Hoorn en wie de meest loten verkoopt mag met drie personen naar de bioscoop. Naast de prijzen die wij als Vek-Wik beschikbaar stellen ontvang je bij 20 of meer verkochte loten óók nog een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers

Je mag de loten verkopen aan wie je maar wilt, familie, vrienden, buren, of langs de deuren. Let wel op dat de lotenkopers  18 jaar of ouder zijn! Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan vóór 13 november in tijdens de les of bij Greet Metten, Wegje 2 in Enkhuizen. Wil je meer loten verkopen? Vraag in de les om een nieuw boekje of haal deze bij Greet op.

Weet je dat je ook online loten kunt kopen??
klik op deze link:
https://toolbox.clubactie.nl/buypage

 

logo leergeld1

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo