logo vek-wik gymnastiekvereniging

Gym Challenge: daag je (klein)kind uit

Een sportief en gezellig familie-evenement

GymChallenge Afbeelding

Quality time met je (klein)kind van 3-6 jaar? Doe lekker mee aan de eerste Gym Challenge van Vek-Wik op zaterdag 20 april in sporthal De Drecht. Hiervoor hoef je géén lid van Vek-Wik te zijn. Iedereen is welkom op ons evenement!

Doe je mee aan het gymparcours, dan kost dat € 5,00. Hiervoor krijg je een goed gevulde goodie bag en een mooie familieherinnering.

Zo werkt de challenge

Als duo strijden jullie met én tegen andere duo's. Plezier staat voorop. Het gymparcours is geschikt voor jong en oud en duurt ongeveer een uur. Jullie gaan springen balanceren, gooien, dribbelen en klimmen.

Schrijf je gauw in. Of kom kijken en aanmoedigen en doe mee aan ander vertier...

link naar inschrijfformulier

Supporters zien we ook graag langs de zijlijn. Met diverse randactiviteiten kunnen zij zich ook goed vermaken. Voor de jongste toeschouwers is er een air tumblinbaan (groot springkussen) en ze kunnen zich laten schminken. Ook zijn er gezonde hapjes en drankjes te verkrijgen. Er zijn mooie prijzen te winnen met het Rad van Avontuur. In de fotobooth kan iedereen op de kiek. Misschien wel samen met de Paashaas, want die loopt ook rond!

Inschrijven

Dit doe je als duo met een zelfgekozen naam. Betalen hoeft pas op de dag zelf, aan de zaal. Als we je inschrijving  binnen hebben gaan we je inplannen. Niet lang daarna ontvang je een e-mail met je starttijd. Deze valt tussen 10.00 en 13.00 uur.

Nog even waarom we de Gym Challenge belangrijk vinden...

Vek-Wik vindt dat alle Enkhuizers een fit, gezond, sociaal en zelfstandig leven verdienen. Juist het ontwikkelen en behouden van fundamentele bewegingsvaardigheden op jonge en oudere leeftijd zijn hierbij van groot belang. Voor zowel de jongste jeugd als senioren hebben wij een divers lesaanbod. Kijk maar eens op het lesrooster. 
Mogen we je welkom heten op onze Gym Challenge?

 

logo leergeld1

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo