logo vek-wik gymnastiekvereniging

Vek-Wikkie peuter- & kleutergym

Vanaf 3 jaar kunnen kinderen bij ons op peuter- & kleutergym.

Tijdens de twee gratis proeflessen kunt u de les van uw kind bijwonen. Daarna zijn alleen de open lessen en het diplomagymmen de momenten waarop u de vorderingen van uw kind kunt zien. Ouders en kinderen vinden het soms lastig om afscheid van elkaar te nemen. Toch het is beter voor de kinderen dat hun ouders de gymzaal verlaten. Ze gaan daarna op in de groep en worden niet afgeleid door hun ouders op de bank. Bij vragen over de vorderingen van uw kind kunt u vóór of na de les de leiding aanspreken.

OUder en kindgym 1 OUder en kindgym 2  OUder en kindgym 3

Wat doen peuters en kleuters zoal op gym?
Ze rollen van een schuin vlak. Ze klimmen en klauteren in wandrekken. Ze springen over banken en blokjes en springen van de bank op de mat. Ze duikelen en schommelen in de ringen, ze leren gooien, vangen, en stuiteren met een bal. En ze leren ook dat ze om de beurt iets mogen laten zien en dus wel eens even in de rij moeten wachten!

Veel en gevarieerd bewegen is een voorwaarde voor een goede ontwikkeling van kinderen. Als een kind jong begint met gymnastiek zie je dat later terug in zijn of haar houding, beweging en coördinatie bij het beoefenen van andere sporten.

Meer informatie vindt u op het lesrooster en het contributie overzicht.
Lid worden? Zo werkt dat!

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo