logo vek-wik gymnastiekvereniging

Turnen 10+

Recreatief turnen is momenteel  erg populair!

Daarom gaat gymvereniging Vek-Wik - naast het al bestaande uur op de maandag - een tweede uur recreatief turnen voor meiden van 10 jaar en ouder (tot 16 jaar) organiseren.

Wat maakt recreatief turnen zo fijn? Je hebt geen verplichtingen van wedstrijden en dus hoef je hier geen stress of spanning van te hebben. Plezier staat voorop! Wel ga je natuurlijk veel leren, maar alles op je eigen niveau en tempo. Denk aan handstanden, radslagen, de arabier, overslagen, salto’s…

Maar denk ook aan een kip (spreek uit als keep) of een flikflak. Heb je voorkeuren? Geef dit dan vooral door aan je docent. Vormspanning, kracht, balans en snelheid komen ook aan bod. Alles wat je lichaam nodig heeft om de genoemde elementen uit te kunnen voeren!

Kom jij eens een proefles volgen? Dat zouden we super leuk vinden!
Voor meiden/ dames van 17 tot 70 jaar is er ook het dames Turnen op de woensdagavond!

Meld je aan via Hans de Vries / 06-83205270 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Hannie Bankert / 06-22125686 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bij voldoende aanmeldingen voor een proefles gaan de lessen plaatsvinden op zaterdag van 13.30 tot 14.30 uur in de gymzaal van De Bonte Veer in Enkhuizen.

logo leergeld1

dirk kuyt foundation

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo